torsdag den 14. februar 2008

Med veterantog til Soller - og ambulance retur


Turen med det gamle veterantog fra Palma til Soller begyndte i høj stemning. Toget pev og knirkede i alle sammenføjninger, så man næsten ikke kunne tale sammen.
Og mens undertegnede lå på gulvet og ledte efter reservedele til Johns briller, som jeg lige havde knust mellem skoene, begyndte Erik at komme med nogle mærkelige lyde, som jeg i første omgang tog for en spøg (han er jo bugtaler)- men som viste sig at være ganske alvorlige.
Han havde virkelig fået et ildebefindende - koldsveden løb ned ad kinderne. Han oplevede det som om toget var ved at vælte, sagde han, og vi var meget bekymrede.
Hvad gør man, når man sidder i et tog - og ikke kan komme ind til lokoføreren for at tilkalde hjælp?
Det var virkelig nervepirrende, for det var tydeligt, at Erik var meget dårlig - og det kunne jo ligne en blodprop. Heldigvis stoppede toget ved et trinbræt, og vi fik Erik puttet over i en ambulance og sendt på hospitalet - efter en lang og ubehagelig ventetid.
Nu er har udskrevet og helt på toppen igen. Det blev efter en grundig undersøgelse med blodprøver og alverdens elektroder fastslået, at det var et pres på balancenerven i forbindelse med en mulig overanstrengelse, der var skyld i misseren.
I morgen spiller vi alle golf igen ...
KH Carsten

Rart at se et smil igen - og lidt frisk kulør på kinderne

1 kommentar:

helene sagde ...

Hej turister!
Det var da en ubehagelig oplevelse, især for Erik, men også for jer, godt han blev frisk igen.
Var ikke klar over Bente og Ivan også er med, hils dem.
Jeg har været på sygebesøg i dag, hos en veninde, hun er kræftsyg, det ser desværre rigtig skidt ud for hende - uha hvor det tar`på humøret.
KH Helene
Skal hilse fra bryggeren