torsdag den 21. februar 2008

On your own ... Vi tog til drømmebanen i Vall d'Or

Klik på billedet for forstørrelse.


I dag var alt valgfrit. Pensionistfesten lagt bag os - og klar til at slappe af på egen hånd. Vejret som en dansk sommerdag i juni.
Bente og Ivan tog til Palma og til den berømte dom - øvrige slappede af omkring hotellet og nød både sauna, saltbad, lanolinbad, syrebad og almindeligt bad i den mageløse badeafdeling på hotellet.
Anna Grete, Gregers, Karen og jeg tog til det sted, Gregers og jeg har drømt om: Vall d'Or Golf. Jeg var der i begyndelsen af 90'erne, og Anna Grete og Gregers havde kigget på banen sidste år.
Og hvilken bane - og hvilket klubhus! Den var helt så flot, som jeg huskede den - og lige så anstrengende. Den sidder virkelig i lårbasserne i aften. Og i morgen! Banen er anlagt i et bjergagtigt område, men på en meget harmonisk måde, så hvert eneste hul er en oplevelse, både naturmæssigt og golfmæssigt.
Den kan vi virkelig anbefale, hvis nogen kommer til Mallorca. 65 km fra Palma - sydøstlige hjørne. Desværre måtte vi leve med, at nogle af hullerne var under omlægning, så næste år vil det være en endnu større oplevelse.
Ha' det godt! Carsten

Ingen kommentarer: