fredag den 22. februar 2008

Sidste golfrunde - med kongelig afslutning


I aftes hyggede vi os stille og roligt i hall'en og fik vores black coffee eller lidt stærkere sager som f.eks. irish coffee - denne gang uden musik. Så falder man jo i snak... Jeg kom til at vædde med guldbageren i Nyborg om, at han ikke turde lade overskægget falde - som han har båret smukt siden en gang i 70'erne. Jeg tabte - han vandt! Ved morgenbordet i dag måtte jeg afregne ved kasse 1! Jaaaaamen!
Se billedet, hvor smukt det ser ud!

Ottende runde i den "officielle match" var en parmatch - dvs. bestball, bedste score hul for hul for de seks par. Bente og Ivan vandt sikkert med 40 point efterfulgt af Else og John med 38.
Det blev en herlig golfafslutning på Santa Ponsa - med høj sol på hele runden og præmieuddeling med sangria på hotellets terrasse. Men allerede i klubhuset på Santa Ponsa blev vinderparret lykønsket af "Mamma" - som er en polsk dame, der er PR manager for klubben. Hun taler svensk og er mamma for adskillige gæster på øen, bl.a. den svenske prinsesse Birgitta, som sad inde i baren. Hun invitterede os til en match med prinsessen i september.
I morgen aften ta'r vi hjem - måske efter en shoppingtur til Palma de Mallorca.
KH Carsten



Billedtekster: Øverst Mamma og vinderparret. Derefter vinderne og matchlederen Gregers. Næste billede viser foråret, som er kommet til Santa Ponsa og sidsteinvitationen. Klik på billederne for forstørrelse.

2 kommentarer:

Karin og Gert sagde ...

Jamen, TILLYKKE Bente og Ivan ønskes I af een der ikke har forstand på, hvilken turnering I har været med i........TV 2 sporten har overset jer.
Nå, men hvor mange millioner kommer I hjem med?
KH
Karin

Anonym sagde ...

Ja, vi glæder os også til at se millionerne...
Vi synes, det ser vildt lækkert ud, og det er hyggeligt at følge med i jeres skønne tur. (En liiille smule misundelig?) Vi har nærmest haft stormvejr i går + nat, og ville ønske den skyfri himmel på jeres billeder ville komme her forbi.
Hvad er adressen på familiebloggen Carsten?
Mange kærlige stormfulde hilsner fra Fam. Hansen
Berit